Decemberskumring

Vi har haft nogle hektiske dage. December har indfundet sig med alt hvad der dertil hører af julehygge med familie og bofællesskab, lammeslagtning, korprøver og kirkekoncerter, nisseløjer og gaveforberedelser. Faktisk har vi haft lidt for travlt, synes jeg; deraf også stilheden her i sidste uge, efter at jeg var kommet ind i et godt blog-groove. Dario har gang i masser af projekter, som tager meget af hans tid – især om aftenen – og jeg var også væk to aftener i den forgangne uge. Det skaber noget uro, som vi ikke er vant til, og som jeg er glad for ikke er en del af vores sædvanlige hverdag. I går kulminerede den opbyggede travlhed i en af de der dage, hvor alt gik galt fra morgenstunden, og alle havde fået det forkerte ben ud af sengen. Det var ret slemt og ikke særlig kønt. Gråd og hævede stemmer hele dagen, som vi ikke formåede at få vendt. Øv.

Derfor var i dag ekstra god. (Næsten) ingen planer, bare tid. Der var lige lidt kirke først på dagen, men over middag sænkede roen sig. Simona sov, og pludselig var det bare mig og min store-lille søn i køkkenet, i stilhed og fred. Vi spiste riskiks, sad lidt på køkkengulvet, hørte et par julesange på telefonen. Tusmørke udenfor, ingen agenda, lige det vi trængte til.

Bagefter så vi Frost 2 med naboerne. Pebernødder og glade børn og voksne. Decembersøndag med lave ambitioner kan anbefales.

Glædelig anden søndag i advent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *