Velkommen til Mamatoto! Jeg er glad for, at du har fundet vej hertil.

Mit navn er Line Klinke Solina. Jeg er 31 år, mor til Sebastian (’16) og Simona (’19) og gift med Dario. Her på bloggen deler jeg hverdagsglimt og refleksioner over vores hjemmeliv på landet.

Mamatoto betyder mor-barn på swahili. Ordet har fulgt mig i nogle år efterhånden, og jeg har valgt navnet til bloggen, fordi det er det, mit liv er centreret omkring i disse år – min identitet som mor, og mit ansvar for – sammen med min mand – at skabe en hverdag, som nærer os alle fire.

Vores familieliv er baseret på nogle meget aktive valg og fravalg, og vi forsøger hver dag at leve efter de værdier, der giver mening for os: tid, frihed, samhørighed med mennesker og natur. Vi har begge børn hjemme og prioriterer vores fælles hverdag højt. Vi bor i bofællesskab og gør vores bedste for at bidrage til vores skønne og meget aktive lokalsamfund. Rent praktisk har vi indrettet os sådan, at Dario for det meste arbejder hjemmefra, mens jeg er 90% hjemmegående. Vi er hele tiden i en proces, hvor det vigtigste pejlemærke er vores alle sammens trivsel.

 

 

 

 

 

Lidt om mig:

– Jeg elsker mit køkken og min have, og jeg drømmer om at selvforsyning skal spille en større og større rolle i vores liv.
– Jeg er vokset op ved kysten på Djursland og har endnu ikke vænnet mig til at bo langt fra havet.
– Jeg har en bachelor i musikvidenskab og har i mange år været en passioneret del af det klassiske kormiljø i Aarhus.
– Jeg er ofte blevet spurgt, om jeg har gået på Steinerskole. Det har jeg ikke.
– Jeg har taget en uddannelse i historiefortælling på School of Storytelling i England. Det var den vildeste oplevelse, og det var der, Dario og jeg mødte hinanden.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at skrive til mig på line@mamatoto.dk.

Tak fordi du læser med!

Line